Michael Christensen © 2009

Forside
Forbyggelse virker
Frit valg og det frie initiativ
Økonomi med omtanke
Mere tid til vedfærd
Konservative værdier
Om mig

Nyheder

 

 

• Mere tid til velfærd »

De administrative byrder skal lettes, og mere tid frigøres for de ansatte inden for de kommunale velfærdsområder.

 

• Forebyggelse virker »

Vi skal alle tage del i opgaven at passe på vores miljø, naturen og os selv.

 

• Frit valg og det private initiativ »

Jeg tror på, at det enkelte menneske er i stand til at forvalte en større del af sine egne penge.

 

 

Mere tid til velfærd

 

For et halvt års tid siden lancerede Konservative en kampagne, som satte fokus på oprydning af regler og bureaukrati i den offentlige sektor med det formål at lette de administrative byrder og frigøre mere tid til de ansatte. Resultatet af kampagnen har nu ført til, at regeringen under overskriften ”Mere tid til velfærd” fremsætter i alt 105 konkrete initiativer til afbureaukratisering i kommuner og regioner. Dette er en historisk chance for også i Faxe kommune at lette hverdagen for vores mange ansatte inden for de kommunale velfærdsområder. Konservative i Faxe har store forventninger til disse initiativer, og i den nye byrådsperiode vil vi arbejde hårdt for at forenkle regler og reducere administrationen af disse for dermed at frigøre mere tid for de ansatte til at betjene borgerne. Jeg tror, at det samtidigt vil have en gavnlig effekt på de ansattes arbejdsmiljø, hvilket også er et område som positivt har højt fokus hos Konservative.

Samtidig er der behov for at se på, hvordan sygefraværet blandt de ansatte i Faxe kommune kan reduceres. Det fremgår af et referat fra Hovedudvalget i Faxe kommune tidligere i år, at sygefraværet nu er steget til i gennemsnit 14,6 dage per medarbejder per år. Andre kommuner har med stor succes i de senere år arbejdet målrettet på at reducere sygefraværet, og det mener jeg, at vi også skal i Faxe kommune. Med kommunens ca. 2.900 ansatte mistes der årligt over 42.000 arbejdsdage – eller hvad der modsvarer mere end 180 årsværk. Omregnet i værdi taler vi her om mindst kr. 40.000.000 om året.

Der er derfor alle grunde til at komme i gang – af hensyn til den enkelte medarbejder, borgerne og den kommunale økonomi.

 

 

 

 

 

Stem personligt ved valget den 17. november.

 

 

 

Mød alle de konservative kandidater i de kommende weekender i Haslev, Rønnede, Dalby, Karise, Faxe og Faxe Ladeplads.

 

Michael Christensen