Michael Christensen © 2013

 

 

 
Forside
Frit valg og det frie initiativ
Konservative værdier
Om mig

Nyheder

 

 

• Frit valg og det private initiativ »

Jeg tror på, at det enkelte menneske er i stand til at forvalte en større del af sine egne penge.

 

 

 

Konservative grundværdier

 

Både jeg og Det Konservative Folkeparti i Faxe kommune arbejder ud fra de konservative grundværdier:

 

·         Vi tager ansvar for de svageste

o Konservative er partiet for dig, der føler et ansvar for dem, der er svagere stillet end dig selv.

 

·         Vi tror på mennesket frem for systemet

o Konservative er partiet for dig, der mener, at staten skal have en størrelse, så den støtter den svage uden at knække den stærke.

 

·         Vi er partiet for de flittige og stræbsomme

o Konservative er partiet for dig, der går en ekstra meter for at nå målet. Dig, der arbejder hårdt – dig, der vil gøre en forskel.

 

·         Vi synes, at pengene ligger bedst i borgernes lommer

o Konservative vil have det private privatliv til at blomstre og sikre arbejdspladser, så vi undgår arbejdsløshed. Den bedste garant for det er lave personskatter. Det, private kan tage sig af, skal det offentlige ikke tage sig af.

 

·         Vi smider ikke regningen i børneværelset

o Konservative er partiet for dig, der ikke smider regningen i børneværelset, men som ved, at man betaler for sit forbrug her og nu. Vi vil ikke låne penge til forbrug og så håbe, at de kommende generationer vil betale gildet.

 

·         Vi har en kontrakt med næste generation

o Når konservative taler om generationskontrakten, handler det om, at vi skal give kloden videre til vores børn og børnebørn – og den skal helst gives videre i en bedre tilstand, end vi modtog den. Konservative er partiet for dig, der er parat til at indgå en generationskontrakt.

 

·         Vi vil frihed under ansvar

o Vi har alle et ansvar for fællesskabet, for de svageste og for fremtiden – derfor er vores frihed underlagt et ansvar. Konservative er partiet for dig, der ved, at frihed er betinget af en ansvarlig holdning, hvor vi tager hensyn til hinanden. Og hvor det handler om at lade andre få del i friheden. Konservative ønsker mest mulig frihed for den enkelte, men det skal være under ansvar for fællesskabet.

 

·         Vi vil forandre for at bevare

o Man skal ikke forandre noget alene for forandringens skyld. Konservative er partiet for dig, der vil være med til at bevare og styrke Danmark og vores samfund. Vi har nemlig arvet et godt samfund, og det ønsker vi at bevare – med ændringer og reformer, hvis tingene ikke fungerer godt nok.

 

·         Vi er garanter for en ansvarlig økonomisk politik

o Vi ved, at der ikke er frit valg på alle hylder – vi har ikke råd til alt. Derfor er vi nødt til at prioritere. Det kræver mod. Konservative er partiet for dig, der tør prioritere og sige ja til noget og nej til noget andet.

 

·         Gud, konge og fædreland

o Vores kultur, vores traditioner og vores kristne værdier er selve fundamentet for det moderne Danmark, vi kender i dag. Konservative er partiet for dig, der står ved den danske kultur i en global verden Vi bærer traditionerne videre og kæmper for de blivende danske værdier. I en globaliseret verden er det vigtigt at kende sine rødder.

 

 

 

 

 

Stem personligt ved valget den 19. november.

 

 

 

Mød alle de konservative kandidater i de kommende weekender i Haslev, Rønnede, Dalby, Karise, Faxe og Faxe Ladeplads.

 

Michael Christensen