Michael Christensen © 2013

 

 

Nyheder

 

 

• Grundskylden skal sænkes »

Grundskylden er vokset ud af trit med den økonomiske virkelighed i samfundet.

 

• Frit valg og det private initiativ »

Jeg tror på, at det enkelte menneske er i stand til at forvalte en større del af sine egne penge.

 

 

 

 

 

Grundskylden skal sænkes

 

Grundskylden er i de seneste år vokset ud af trit med den økonomiske virkelighed i samfundet. Det hjælper ikke, at Skat nu er ved at sænke ejendomsvurderingerne efter finanskrisen, for Skat har blot øget grundværdiens andel af den samlede ejendomsværdi, og det på trods af, at der stort ikke har været solgt grunde i fem år.

 

I henhold til aftalen mellem Regeringen og Kommunernes Landsforening for 2014 kan grundskylden for 2014 hæves med op til 6,3%. I Faxe Kommune betyder det for husejere, at der i gennemsnit skal betales 461 kr. mere i grundskyld i 2014 - og altså oven i alle de tidligere års stigninger.

 

Ifølge beregninger fra Danske Bank kommer de danske husejere til at betale i alt 23,7 milliarder kroner i grundskyld i 2014, hvilket bliver 1,3 milliarder kroner mere end her i 2013.

 

Jeg mener, at Faxe Kommune skal sænke provenuet fra grundskylden til 2008-niveau. Sammen med mine konservative kolleger på Christiansborg, vil jeg også arbejde for, at kommunen bliver fuldt ud kompenseret for dette indtægtstab.

 

 

 

 

Stem personligt ved valget den 19. november.

 

 

 

Mød alle de konservative kandidater i de kommende weekender i Haslev, Rønnede, Dalby, Karise, Faxe og Faxe Ladeplads.

 

Michael Christensen

Forside
Frit valg og det frie initiativ
Grundskylden skal sænkes
Links
Konservative værdier
Om mig